Accommodatie

Accommodatie

De Regionale Jeugdopleiding Sparta Rotterdam is gevestigd op sportcomplex Nieuw Terbregge. Op dit complex vinden worden alle trainingen, thuiswedstrijden en andere activiteiten gehouden. Het bezoekadres van sportcomplex Nieuw Terbregge is:

Bok de Korverweg 1
3056 PD Rotterdam 

Trainings- en wedstrijdvelden

Op Nieuw Terbregge heeft Sparta Rotterdam de beschikking over een zestal velden, waarvan er twee een kunstgrasondergrond hebben. Deze kunstgrasvelden worden zowel voor trainingen als voor (oefen)wedstrijden gebruikt. Van de overige vier velden wordt op een tweetal alleen getraind, terwijl de laatste twee velden voornamelijk gebruikt worden voor het spelen van wedstrijden.

Sparta Rotterdam O17 - seizoen 2013/2014

Eigen accommodatie

Elk team heeft een vaste eigen kleedkamer voor zowel de trainingen als de thuiswedstrijden. De kleedkamers zijn allemaal genoemd naar een speler die vanuit onze jeugdopleiding binnen het betaalde voetbal zijn sporen heeft verdiend. Voorbeelden zijn Dennis de Nooijer, Adri van Tiggelen en David Mendes da Silva. Om aan de groeiende behoefte aan ruimtes te voldoen, is er ook een extra studieruimte en kleedkamer aanwezig naast het clubgebouw. Ook de amateurs van Sparta Rotterdam maken gebruik van sportcomplex Nieuw Terbregge.

Medisch

Op het complex is een medische afdeling, een organisatieafdeling en een studieruimte ondergebracht. De medische staf heeft de beschikking over ruimtes waar zij de behandeling van spelers kunnen uitvoeren. Ook worden daar verschillende testen uitgevoerd. In deze ruimtes zijn enkele toestellen geplaatst die voor de revalidatie van spelers kunnen worden ingezet.

Organisatie

Voor de organisatie van de jeugdopleiding zijn er een aantal kantoorruimtes ingericht. Hier kunnen de stafleden hun werkzaamheden verrichten. Ook heeft de jeugdafdeling op de bovenverdieping van het complex een bestuurskamer, waar op wedstrijddagen gasten en wedstrijdofficials ontvangen worden.

Nieuw%20Terbregge