Assistent-trainers gezocht voor de jeugdopleiding

De jeugdopleiding van Sparta Rotterdam is op zoek naar assistent trainers voor het seizoen 2018-2019!
Sparta Rotterdam is een betaald voetbalorganisatie die in haar regio de rol van Nationale Jeugdopleiding vervult. Sparta Rotterdam wil dat talenten doorstromen naar het eerste elftal van Sparta Rotterdam. De ontwikkeling en professionalisering van de  Jeugdopleiding Sparta Rotterdam is hierbij essentieel.

Assistent-trainer jeugdopleiding
Om onze teams professioneel te begeleiden zoeken we voor meerdere jeugdteams een assistent-trainer. Deze assistent-trainer is een ambitieuze trainer die een kijkje in de keuken wil nemen bij een professionele voetbalopleiding. De assistent-trainer is de rechterhand van de hoofdtrainer, assisteert hem (enkele malen) doordeweeks en op zaterdag bij de wedstrijd. Je bent in het bezit van UEFA C/TC3, hebt ambitie om door te groeien en je toont betrokkenheid en enthousiasme in en rondom jouw werkzaamheden.
Er staat een kleine financiële vergoeding tegenover deze functie. Ook krijg je een seizoenkaart voor de wedstrijden van het eerste elftal en een kledingpakket.
Stuur bij interesse een e-mail met daarin jouw motivatie (denk aan filmpje van jezelf, originele brief) en CV naar p.vandermarel@sparta-rotterdam.nl

You may also like...