Centric Voorbeschouwing Week 1

In de wekelijkse voorbeschouwing blikken we vooruit op het aankomende weekend. Verschillende teams van de Sparta Rotterdam Jeugdopleiding komen weer in actie. Hieronder kunt u een overzicht zien van de te spelen wedstrijden. U bent van harte welkom op het RMC Jeugdcomplex!!

Dit weekend veel toernooien en een uitwisseling met Club Brugge!

Sparta Rotterdam O.8
De jongste talenten, onder leiding van coach John van Kaam spelen op zondag  bij Ajax voor de Indoor Ajax Cup in de Borchlandhal. (de hal bij de Toekomst)

Sparta Rotterdam O.9
Een druk programma voor de Spartanen van Jim Camphens. Vandaag, vrijdag spelen zij het indoor toernooi van Ajax in de Borchlandhal. (complex van de Toekomst) Zaterdag treedt de O.9 aan voor de McDonalds Cup in Breda. Hier wordt op kunstgras gespeeld in een indoorhal.

Sparta Rotterdam O.10
De O.10 van Pjotr van der Marel speelt zaterdag om de  Ajax Indoor Cup in de Borchlandhal. (complex van de Toekomst)

Sparta Rotterdam O.11 – Club Brugge O.11
De O.11 van coach Dominique de Bodt zal en trainen en spelen tegen Club Brugge. Om 11.45 uur zal er worden afgetrapt. Houd de site goed in de gaten ivm verandering van aanvangstijden ivm het weer!

Sparta Rotterdam O.12 – Club Brugge O.12
Ook de talenten van Mitchel van Gastel spelen tegen Club Brugge. Om 11.45 uur zal er worden afgetrapt. Houd de site goed in de gaten ivm verandering van aanvangstijden ivm het weer!

Sparta Rotterdam O.13
De ploeg van trainer Brian Groeneweg zal spelen om de Europa Cup in Delfzijl. Dit indoor toernooi wordt gespeeld op zaterdag en zondag.

Club Brugge O.14 – Sparta Rotterdam O.14
Ook de O.14 speelt tegen Club Brugge, maar dan uit op hun complex. Om 11.00 uur zal er aangevangen worden. Houd de site goed in de gaten ivm verandering van aanvangstijden ivm het weer!

Sparta Rotterdam O.15 – Club Brugge O.15
Ook de talenten van de O.15 spelen tegen Club Brugge. Om 13.00 uur zal er worden afgetrapt. Houd de site goed in de gaten ivm verandering van aanvangstijden ivm het weer!

Sparta Rotterdam O.16 – Club Brugge O.15
Ook de talenten van de O.16 spelen tegen Club Brugge. Om 13.00 uur zal er worden afgetrapt. Houd de site goed in de gaten ivm verandering van aanvangstijden ivm het weer!

Club Brugge O.17 – Sparta Rotterdam O.17
De O.17 speelt tegen Club Brugge, maar dan uit op hun complex. Om 14.00 uur zal er aangevangen worden. Houd de site goed in de gaten ivm verandering van aanvangstijden ivm het weer!.

Club Brugge O.19 – Sparta Rotterdam O.19
Ook de O.19 speelt tegen Club Brugge, maar dan uit op hun complex. Om 14.00 uur zal er aangevangen worden. Houd de site goed in de gaten ivm verandering van aanvangstijden ivm het weer!

You may also like...