Centric Voorbeschouwing Week 15

In de wekelijkse voorbeschouwing blikken we vooruit op het aankomende weekend. Verschillende teams van de Sparta Rotterdam Jeugdopleiding komen weer in actie. Hieronder kunt u een overzicht zien van de te spelen wedstrijden. U bent van harte welkom op het RMC Jeugdcomplex!!

Sparta Rotterdam O.8
De jongste talenten spelen olv coach John van Kaam morgen een toernooi in Loosdrecht. Tegenstanders zijn oa Feyenoord, PSV, Anderlecht en Schalke 04.

Sparta Rotterdam O.9
Zaterdag reizen de Spartanen van Jim Camphens naar Den Haag voor het HVV Sterrentoernooi. Tegenstanders zijn oa Gent, PSV, Genk en FC Utrecht.

Sparta Rotterdam O.10
De O.10 heeft twee toernooien op het programma staan: Het HVV Sterrentoernooi in Den Haag. (met tegenstanders als: Paris Saint Germain, Juventus, PSV en KV Mechelen) En het Joer International te Amsterdam (ASV de Dijk), waarbij er gespeeld zal worden tegen Schalke ’04, Lommel United, Borussia, Chelsea. Amsterdam zal twee dagen zijn, HVV alleen de zaterdag.

Sparta Rotterdam O.11
De ploeg van Dominique de Bodt is zaterdag vrij, maar speelt zondag in Loosdrecht voor het Joer Toernooi. Deelnemers zijn oa Club Brugge, Feyenoord, Gent, Helsinki.

Sparta Rotterdam O.12
Ons oudste team van de Voetbal School is actief op het Marc Overmars Toernooi in Epen. Waar de volgende deelnemers gestrikt zijn. Paok, Kopenhagen, AZ, Feyenoord, Genk, Celtic, Anderlecht. Er zal twee dagen gespeeld worden op het complex van SV Epe.

Sparta Rotterdam O.13
De O.13 is ook twee dagen actief op een toernooi.  Er zal gestreden worden in Drunen voor de Logistic Force Cup. Tegenstanders zijn oa AZ, Spartak, Odense, Vitesse en Bayer Leverkussen.

Sparta Rotterdam O.14 – Spartaan ’20 O.14
Voor de Spartanen van Ruben den Uil geen toernooi dit weekend, maar een oefenwedstrijd op het RMC Jeugdcomplex. Om 11.00 uur wordt er afgetrapt tegen opleidingspartner Spartaan ’20.

Sparta Rotterdam O.15
Ook een toernooi voor de O.15 van coach Tim Roest. De Rotterdam Cup zal twee dagen plaatsvinden op het complex van Excelsior. Deelnemers zijn oa: Chelsea, Club Brugge, Westham United, Feyenoord en de Vancouver Whitecaps.

Sparta Rotterdam O.16 – Sparta Rotterdam AV O.17
Zaterdag speelt de O.16 olv Paul Simonis een oefenmatch tegen Sparta AV O.17. Er zal om 11.00 uur worden afgetrapt op ons RMC Jeugdcomplex.

Sparta Rotterdam O.17 – Sc Heerenveen O.17
De Spartanen van Demis Xanthopoulos spelen zaterdag op ’t Kasteel tegen SC Heerenveen O.17. Er zal om 12.30 uur worden afgetrapt.

NEC Fc Oss – Sparta Rotterdam O.19
De ploeg van coach Frank van Kempen reist af naar De Goffertcomplex om daar op te spelen tegen NEC. Om 14.30 uur zal er worden aangevangen.

You may also like...