Centric Voorbeschouwing Week 16

In de wekelijkse voorbeschouwing blikken we vooruit op het aankomende weekend. Verschillende teams van de Sparta Rotterdam Jeugdopleiding komen weer in actie. Hieronder kunt u een overzicht zien van de te spelen wedstrijden. U bent van harte welkom op het RMC Jeugdcomplex!!

LMO O.9 – Sparta Rotterdam O.8
De jongste talenten spelen olv coach John van Kaam morgen tegen LMO. Op hun complex in Rotterdam wordt er om 9.45 uur afgetrapt.

Sparta Rotterdam O.9
Zondag is de O.9 actief in Volendam. Op het U9 Toernooi in het Kras stadion zullen de Spartanen van Jim Camphens hun wedstrijden gaan spelen.

Sparta Rotterdam O.10
De O.10 is zaterdag vrij, en neemt zondag deel aan het Ultimate Football Tournament te Nieuw Vennep bij voetbal vereniging DIOS. Deelnemers zijn oa Mechelen, PSV, Everton, en Genk

FC Twente – Sparta Rotterdam O.11
De ploeg van Dominique de Bodt speelt morgen tegen FC Twente O.11. Om 10.30 uur wordt er afgetrapt in Enschede voor vier 8:8 wedstrijden.

Sparta Rotterdam O.12 – Alexandria O.13
Voor het team van Mitchel van Gastel staat er een oefenwedstrijd op de agenda. Morgen wordt er om 10.00 uur afgetrapt tegen Alexandria O.13, thuis op het RMC Jeugdcomplex.

Sparta Rotterdam O.13
Voor de O.13 staan er veel wedstrijden en toernooien op het programma. Morgen spelen de Spartanen van coach Brian Groeneweg het KV Mechelen Toernooi. Deelnemers zijn oa: Anderlecht, Gent, Brugge en Lille.

Sparta Rotterdam O.14 – ADO Den Haag O.14 (vanavond)
De talenten van onze O.14 spelen voor de competitie thuis op ’t Kasteel. Er zal om 19.15 uur worden afgetrapt tegen ADO Den Haag.

Feyenoord O.15 – Sparta Rotterdam O.15
Voor de equipe van Tim Roest staat morgen de stadsderby op het programma. Op Varkenoord zal er om 12.00 uur aangevangen worden tegen de leeftijdsgenoten van Feyenoord.

Sparta Rotterdam O.16 – PEC O.16
Zaterdag speelt de O.16 olv Paul Simonis tegen PEC. Op het RMC Jeugdcomplex wordt er om 14.30 uur afgetrapt tegen de Zwollenaren.

Fc Volendam O.17 – Sparta Rotterdam O.17
De Spartanen van Demis Xanthopoulos spelen zaterdag in het Kras Stadion tegen Fc Volendam. Om 14.30 uur zal er gestart worden.

Sparta Rotterdam O.19 – NEC/FC Oss O.19
De ploeg van coach Frank van Kempen speelde vorige week gelijk tegen de Nijmegenaren. Morgen wacht de “return”, aangezien er wederom tegen NEC zal worden gespeeld. Om 12.30 uur wordt er afgetrapt op ’t Kasteel.

You may also like...