Centric voorbeschouwing zaterdag 12 mei en doordeweeks programma week 20

Aankomend weekend is het Hemelvaart, waardoor de jeugdopleiding voor het grootste gedeelte vrij is. Wél komt de O.8 tweemaal in actie. Zaterdag wacht hen een wedstrijd en zondag de deelname aan een internationaal toernooi. Lees het onderstaande bericht voor de tegenstander van zaterdag en de verdere toernooi informatie!

Sparta Rotterdam O.8 – GLZ Delfshaven O.9
De jongste Spartanen van trainer John van Kaam zijn aankomende zaterdag het enige team dat in actie komt. Zij nemen het thuis op Het Kasteel op tegen GLZ Delfshaven O.9. Het eerste fluitsignaal klinkt om 08:30 uur.

Sparta Rotterdam O.8: Dolce Internationaal Duiveltjestoernooi
Zondag hervat het voetbalweekend zich weer voor de O.8. Dan komen zij uit op het Dolce Duiveltjestoernooi. Op het toernooi zijn teams vanuit heel Europa vertegenwoordigd. Zo zullen Bayer 04 Leverkusen, FC Köln, FC Metz en Tottenham Hotspur hun opwachting maken. Ook is zowel de Nederlandse als de Belgische top vertegenwoordigd met Sparta Rotterdam, Ajax, FC Utrecht, RSC Anderlecht, Club Brugge en KRC Genk. Op zaterdag begint de voorronde voor de regionale en nationale teams in België, zondag start het hoofdtoernooi.

Doordeweeks programma
Dinsdag 15 mei
FC Den Bosch O.15 – Sparta Rotterdam O.15  // 18:30 uur

Vrijdag 18 mei
Sparta Rotterdam O.9: Pfingst Cup (Duitsland, Leverkusen)
IKST U.19 – Sparta Rotterdam O.19 // 16:00 uur

You may also like...