Centric Voorbeschouwingen zaterdag 10 maart en Oefenprogramma week 11

Na een weekend vol afgelastingen staan onze Spartanen te popelen om het veld zaterdag weer te betreden. Ook onze supporters worden na de stilte van vorige week getrakteerd want, er zijn maar liefst zes thuiswedstrijden. Op het RMC Jeugdcomplex ontvangen we tegenstanders als Ajax, Vitesse en Volendam. Kortom, de voetbalvreugde die ons vorige week is ontnomen door de kou, is deze week weer helemaal terug!


Sparta Rotterdam O.8 – Leonidas O.9
Ook de Spartanen van trainer John van Kaam konden vorige week thuisblijven door de aanhoudende kou. Deze week trapt zijn team de ochtend af op Het Kasteel, daar nemen ze het op tegen de O.9 van Leonidas.

Sparta Rotterdam O.9 – Vitesse O.9
Een drukke week voor trainer Jim Camphens. Gisteren werd er nog in Amsterdam geoefend tegen Ajax en zaterdag wacht Vitesse alweer, thuis op het RMC Jeugdcomplex. Om 10:00 uur trappen de mannen van de O.9 af.

Sparta Rotterdam O.10 – FC Den Bosch O.10
Ook trainer Pjotr van der Marel was woensdag te gast in Amsterdam. Zijn team mag aankomend weekend aantreden tegen FC Den Bosch voor een nieuwe test. Net zoals de O.9 speelt ook de O.10 om 10:00 uur.

Sparta Rotterdam O.11 – Ajax O.11
Waar onze O.9 en O.10 te gast waren bij Ajax, ontvangt trainer Wouter van Alphen de Amsterdammers hier op het RMC. Zij spelen als derde, en tevens als laatste team, ook om klokslag 10:00 uur. Leuke kanttekening bij deze wedstrijd is dat de O.11 geselecteerd is als team van de week. Wij zullen ze in hun aanloop naar zaterdag volgen en een uitgebreid verslag doen van hun week!

Ajax O.12 – Sparta Rotterdam O.12
Sparta en Ajax lijken deze week onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Ook trainer Mitchel van Gastel treft de Amsterdammers deze week. Hij mag op zijn beurt afreizen naar Amsterdam om het daar op de toekomst om 09:30 uur op te nemen tegen de leeftijdgenoten van Ajax.

Willem II O.13 – Sparta Rotterdam O.13
Het equipe van trainer Dominque de Bodt wordt om 10:30 uur in Tilburg verwacht. Daar nemen ze het op tegen Willem II. De thuiswedstrijd werd met 5-1 gewonnen maar, Willem II heeft eerder dit seizoen bewezen wel degelijk tegenstand te kunnen bieden. Van Spartaan’20 (4e in de tussenstand) werd gewonnen en ook PSV (3e in de tussenstand) had een flinke kluif aan de Tilburgers. Zaterdag weten we of Willem II ook opgewassen is tegen onze Spartanen!

PSV O.14 – Sparta Rotterdam O.14
Zowel Sparta als PSV hebben na vier wedstrijden hun draai nog niet echt gevonden in de competitie. Beide teams staan momenteel onderin waardoor de wedstrijd van zaterdag een zekere druk met zich meebrengt. Bij een overwinning van de Spartanen passeren ze de Eindhovenaren en is de aansluiting met de middenmoot een feit. Aftrap 11.00 uur.

Almere City FC O.15 – Sparta Rotterdam O.15
Brian Groeneweg zal aankomend weekend op bezoek gaan bij de hekkensluiter. Toch is een overwinning absoluut geen zekerheid. Bij een overwinning vindt Almere City namelijk de aansluiting met Sparta Rotterdam. Om 12:00 uur klinkt het eerste fluitsignaal.

Sparta Rotterdam O.16 – FC Volendam O.16
Zaterdag wordt de middag op onze thuisbasis afgesloten door de O.16. Onder leiding van trainer Ruben den Uil nemen zij het om 12:00 uur op tegen FC Volendam. Het belooft een interessante wedstrijd te worden, aangezien de Volendammers tweede staan op de ranglijst. Sparta Rotterdam staat derde en gaat met een overwinning over FC Volendam heen.

FC Volendam O.19 – Sparta Rotterdam O.19
Ook Dennis Krijgsman treft dit weekeinde de Volendammers. De O.19 gaat op  bezoek bij Fc Volendam. Net zoals de wedstrijd tussen de O.16 teams van beide clubs, ziet het ernaar uit dat ook deze ontmoeting een spannende wedstrijd zal opleveren. Door de overwinning die de O.19 vorige week boekte, zijn ze op de eerste plaats beland en klom Volendam naar de tweede plaats. Dit betekent dat de nummers 1 en 2 in een direct duel zullen strijden om de koppositie.

Oefenwedstrijden:
Maandag 12 maart
Sparta Rotterdam O.16 – UVS O.17 // 18:45

Dinsdag 13 maart
Sparta Rotterdam O.19 – PSV O.19 // 16:00
Sparta Rotterdam O.13 – DCV O.15 // 18:30

Woensdag 14 maart
Sparta Rotterdam O.8 – Noordwijk O.9 // 17:00
Ajax O.11 – Sparta Rotterdam O.11 // 17:00
Ajax O.12 – Sparta Rotterdam O.12 // 17:00

You may also like...