Centric Voorbeschouwingen zaterdag 14 april en oefenprogramma week 16

Dit weekend spelen onze Spartanen maar liefst zes thuiswedstrijden! Een daarvan is de derby van de O.15 tegen stadgenoot Feyenoord. Verder gaat de O.12 op bezoek bij PSV en neemt de O.9 deel aan een internationaal toernooi in Texel. In de onderstaande voorbeschouwing blikken we vooruit op het aankomende weekend!


Sparta Rotterdam O.8 – FC Maense O.9
Onze jongste Spartanen trappen zoals gewoonlijk de zaterdag af. Zij nemen het om 08:30 uur in Het Kasteel op tegen FC Maense O.9. Dit is dan ook meteen de eerste derby van de dag!

Sparta Rotterdam O.9: Internationaal toernooi de Koog
Na een week competitievoetbal, neemt de O.9 wederom deel aan een toernooi. De Spartanen van Jim Camphens zijn te gast op Texel om daar te spelen op het tweedaagse Internationale Pupillen Toernooi dat georganiseerd wordt door SV De Koog.  Sparta is ingedeeld in poule A en zal het opnemen tegen Ajax, Excelsior, KV Mechelen, RC Genk, Texel ’94 en organisator SV De Koog. Zaterdag spelen de deelnemers in de poulefase, zondag volgen de finalerondes.

Sparta Rotterdam O.11 – Vitesse O.11
Dit weekend komt de O.11 wederom in actie op het RMC Jeugdcomplex. Afgelopen weekend werd er van PSV gewonnen en dit weekeinde is Vitesse de tegenstander. Trainer van Alphen was te spreken over het vertoonde spel en hoopt dat dit deze week ook tot het einde doorgetrokken kan worden. Om 10:00 uur gaat de wedstrijd van start en komen we erachter of de O.11 hierin slaagt.

PSV O.12 – Sparta Rotterdam O.12
Trainer Mitchel van Gastel nam in zijn vrije weekend de tijd om de O.11 te ondersteunen met hun wedstrijd tegen PSV. Dit weekend staat de coach weer bij zijn eigen team langs de zijlijn en dat is wederom tegen de Eindhovenaren. Ditmaal is hij te gast op De Herdgang. Om 10:30 uur gaat de wedstrijd van start.

Sparta Rotterdam O.13 – De Graafschap O.13
Trainer Dominique de Bodt en zijn O.13 ontvangen zaterdag de Superboeren op het RMC Jeugdcomplex. De uitwedstrijd was een heus spektakel dat in 5-5 eindigde. Zaterdag komen we erachter of de thuiswedstrijd net zoveel sensatie met zich meebrengt als de heenwedstrijd. Sparta Rotterdam O.13 – De Graafschap O.13: 12:00 uur.

Sparta Rotterdam O.15 – Feyenoord O.15
Na de overwinning in Volendam van afgelopen weekend, kunnen we concluderen dat de O.15 van trainer Brian Groeneweg weer volledig geacclimatiseerd is. Daarmee liggen ze precies op schema, want zaterdag wacht hen de derby tegen de leeftijdgenoten van Feyenoord. Om 12:00 uur klinkt het startsignaal en wordt er op het RMC Jeugdcomplex afgetrapt.

Sparta Rotterdam O.17 – FC Groningen O.17
Vorige week boekte de O.17 van Paul Simonis een uitstekende overwinning op koploper Ajax. Zaterdag komen zijn Spartanen weer in actie, ditmaal tegen de hekkensluiter. Kanttekening bij deze wedstrijd is dat de O.17 te gast is op het RMC Jeugdcomplex! Daar nemen zij het om 12:30 uur op tegen FC Groningen.

Sparta Rotterdam O.19 – PEC Zwolle O.19
Na de O.8, is het de O.19 die in actie komt op Het Kasteel. Vorig weekend speelde de Kasteelheren op zondag tegen De Graafschap en vergaten ze hun voorsprong op de nummer twee te vergroten. Daarom zullen ze er zaterdag extra op gebrand zijn om het gewenste spel te laten zien. Om 14:30 uur sluiten zij het jeugdprogramma af tegen de leeftijdgenoten van PEC Zwolle.

Oefenprogramma week 16:

Woensdag
AZ O.11 – Sparta Rotterdam O.11 // 18:00 uur
AZ O.12 – Sparta Rotterdam O.12 // 18:00 uur

You may also like...