Centric Voorbeschouwingen zaterdag 14 oktober

In de wekelijkse voorbeschouwing blikken we vooruit op het aankomende weekend. Verschillende teams van de Sparta Rotterdam Jeugdopleiding komen weer in actie. Hieronder kunt u een overzicht zien van de te spelen wedstrijden. U bent van harte welkom op het RMC Jeugdcomplex!

TOGB O.9 – Sparta Rotterdam O.8
Om 08:30 uur trappen de jongste Spartanen de dag af met een wedstrijd tegen TOGB. In Berkel en Rodenrijs speelt het team van trainer John van Kaam voor de competitie.

Sparta Rotterdam O.9 – Feyenoord O.9
Na twee uitwedstrijden op rij speelt Sparta Rotterdam O.9 weer op het eigen RMC Jeugdcomplex. Om 10:00 uur ontvangen zij Feyenoord. Omdat de mannen van trainer Jim Camphens het Team in de Spotlight zijn deze week, krijgen zij extra aandacht op de wedstrijddag.

Excelsior Rotterdam O.10 – Sparta Rotterdam O.10
Met trainer Pjotr van der Marel aan het roer gaan de Spartanen van Sparta Rotterdam O.10 het in een stadsderby opnemen tegen Excelsior. In Kralingen wordt er om 11:45 uur afgetrapt.

Willem II O.11 – Sparta Rotterdam O.11
Na de overwinning vorige week in eigen huis op PSV mogen de spelers van trainer Wouter van Alphen naar Tilburg afreizen voor de wedstrijd tegen Willem II. De aftrap is om 10:30 uur.

Sparta Rotterdam O.12 – ADO Den Haag O.12
Op het eigen RMC Jeugdcomplex nemen trainer Mitchel van Gastel en zijn team het op tegen de club uit de Hofstad, ADO. De wedstrijd begint om 10:00 uur.

Sparta Rotterdam O.13 – Willem II O.13
Waar de collega’s van de O.11 afreizen naar Tilburg, wordt Willem II thuis ontvangen door de Spartanen van trainer Dominique de Bodt. De aftrap is om 12:00 uur op het RMC Jeugdcomplex.

Sparta Rotterdam O.14FC Utrecht O.14
Na de overwinning in het pittoreske Volendam vorige week hoopt Sparta Rotterdam O.14 die lijn door te trekken. Dat zal dan om 12:00 uur moeten gebeuren, als de Spartanen op het RMC Jeugdcomplex aantreden tegen de Domstedelingen.

Feyenoord O.15 – Sparta Rotterdam O.15
Trainer Brian Groeneweg en zijn mannen zitten in een lekkere flow met winst in de afgelopen twee wedstrijden en mogen zaterdag om 12:00 uur aantreden op Varkenoord. Daar gaan de Spartanen op bezoek bij stadsgenoot Feyenoord.

Sparta Rotterdam O.16 – Vitesse O.16
Na de wedstrijd thuis tegen Roda JC neemt de ploeg van trainer Tim Roest het deze week op tegen die andere ploeg in het geel-zwart: Vitesse. Op het RMC Jeugdcomplex spelen zij om 12:00 uur tegen de gasten uit Arnhem.

Sparta Rotterdam O.17 – NEC/FC Oss O.17
Op het Kasteel speelt de equipe van trainer Paul Simonis tegen NEC/FC Oss. Om 12:30 uur beginnen zij aan hun wedstrijd.

Ajax O.19 – Sparta Rotterdam O.19
Een kraker voor de mannen van trainer Dennis Krijgsman. Op trainingscomplex de Toekomst staan zij om 14:30 uur tegenover Ajax.

You may also like...