Centric Voorbeschouwingen zaterdag 19 mei en doordeweeks programma week 21

In tegenstelling tot Hemelvaart, wordt er met het Pinksterweekend wél volop gevoetbald. Zo speelt de O.8 een mini-derby tegen Feyenoord, oefent de O.17 tegen NEC en speelt de O.15 thuis tegen sc Heerenveen. Ook komen er diverse teams uit onze jeugdopleiding in actie op verschillende toernooien. De O.9 en O.11 gaan bijvoorbeeld de grens over en de O.19 komt zelfs een Braziliaanse tegenstander tegen in de groepsfase. Lees voor meer toernooi informatie en het volledige programma vooral verder!

Feyenoord O.8 – Sparta Rotterdam O.8
De jongste Spartanen onder de leiding van trainer John van Kaam gaan op bezoek bij stadgenoot Feyenoord. Op Varkenoord trotseren de Spangenaren om 10:30 uur hun leeftijdgenoten van Feyenoord.

Sparta Rotterdam O.9: IKK Classic Pfingst Cup Köln 
Trainer Jim Camphens is met zijn O.9 te gast in Keulen. Daar doet hij mee aan de IKK Classic Pfingst Cup. Naast Sparta Rotterdam, doen er ook teams als Bayern München, Schalke 04, Bayer 04 Leverkusen, Liverpool en Juventus mee.

Sparta Rotterdam O.11: Provinzial Pfingst Cup Ratingen 
Ook de O.11 van trainer Wouter van Alphen gaat op bezoek in Duitsland. Zij gaan op hun beurt op bezoek in Ratingen. Zij hebben kans om Juventus, Borussia Dortmund, Manchester City en Sporting Lissabon tegen te komen.

Sparta Rotterdam O.12 – Vitesse O.12 
De O.12 levert deze zaterdag de eerste thuiswedstrijd af. Om 10:00 uur zal de scheidsrechter dan voor het eerst op zijn fluit blazen om de wedstrijd tegen Vitesse van start te laten gaan.

Sparta Rotterdam O.14 – AZ O.14
Voor de O.14 staat voor het eerst dit seizoen de ontmoeting met AZ op het programma. Om 12:00 uur trapt het team van Ruben Busé af op het RMC Jeugdcomplex.

Sparta Rotterdam O.14: SV Blerick Berden Top Toernooi
Na de wedstrijd tegen AZ, vervolgt het voetbalweekend zich voor de O.14 weer op zondag. Dan reizen zij af naar Blerick om daar deel te nemen aan het SV Blerick Berden Top Toernooi. Naast Sparta Rotterdam, doen teams als NEC, Willem II en Roda JC mee aan het toernooi. Ook is België vertegenwoordigd met KAA Gent, KV Lokeren en KV Mechelen. Kofu komt over uit Japan om deel te nemen.

Sparta Rotterdam O.15 – sc Heerenveen O.15
De zaterdag op het RMC jeugdcomplex wordt ditmaal afgesloten door het equipe van trainer Brian Groeneweg. Zij nemen het op tegen de nummer 12 van de ranglijst. De O.15 zelf staat hier een plaats boven waardoor we verzekerd zijn van spannende wedstrijd. Eerder dit seizoen bewezen de twee teams ook al aan elkaar gewaagd te zijn, de uitwedstrijd eindigde namelijk in een 2-2 gelijkspel. Om 12:00 uur klinkt het eerste fluitsignaal.

NEC O.17 – Sparta Rotterdam O.17 (Oefenwedstrijd)
Paul Simonis speelt met zijn O.17 een oefenwedstrijd tegen NEC. De twee teams kwamen elkaar pas nog in korte tijd twee keer tegen. NEC wist toen de thuiswedstrijd met 1-0 te winnen, Sparta won de vervolgwedstrijd op zijn beurt weer met 3-1. Zaterdag treffen de twee ploegen elkaar voor de derde en laatste keer in Nijmegen. Om 14:30 uur gaat de wedstrijd van start.

Sparta Rotterdam O.19: Karel Stegeman Toernooi
Onze kersverse kampioen neemt dit weekend deel aan het internationale Karel Stegeman Toernooi. Op dit toernooi is zowel de nationale als de internationale top aanwezig. Sparta Rotterdam, NAC Breda en FC Twente vertegenwoordigen Nederland, terwijl KV Mechelen, Ceilândia EC (Brazilië) en 1.FC Union Berlin vanuit het buitenland afgevaardigd zijn. Sparta zit in de poule bij Ceilândia EC, FC Twente, Kalmar FF, NK Lokomotiva en SK Slovan Bratislava. Het programma ziet er voor de O.19 als volgt uit:

Zaterdag 19 mei
Sparta Rotterdam – FC Twente // 13:00 uur
NK Lokomotiva – Sparta Rotterdam // 16:40 uur

Zondag 20 mei
Sparta Rotterdam – Ceilândia EC // 10:00 uur
Kalmar FF – Sparta Rotterdam // 12:45 uur
Sparta Rotterdam – SK Slovan Bratislava // 16:45 uur

Maandag 21 mei
Finaledag

Doordeweeks programma week 21

Dinsdag 22 mei
Excelsior O.10 – Sparta Rotterdam O.10 // 18:00 uur

Woensdag 23 mei
PPSC O.9 – Sparta Rotterdam O.8 // 18:00 uur
Sparta Rotterdam O.10 – Willem II O.10 // 18:00 uur
Sparta Rotterdam O.13 – NEC/FC Oss O.13 // 18:00 uur

Donderdag 24 mei
FC Twente O.15 – Sparta Rotterdam O.15 // 12:30 uur
FC Twente O.16 – Sparta Rotterdam O.16 // 16:00 uur

 

You may also like...