Centric Voorbeschouwingen zaterdag 2 december

In de wekelijkse voorbeschouwing blikken we vooruit op het aankomende weekend. Verschillende teams van de Sparta Rotterdam Jeugdopleiding komen weer in actie. Hieronder kunt u een overzicht zien van de te spelen wedstrijden. U bent van harte welkom op het RMC Jeugdcomplex!

 

Sparta Rotterdam O.8 – Xerxes DZB O.9
Zaterdagochtend is Het Kasteel het decor voor een mooie derby tussen Sparta Rotterdam O.8 en Xerxes DZB O.9. De wedstrijd in Spangen begint om 08:30 uur.

Sparta Rotterdam O.9 – Ajax O.9
Vorige week ging de formatie van trainer Jim Camphens op bezoek bij Feyenoord, deze week ontvangt het Ajax. Op het RMC Jeugdcomplex wordt er om 10:00 uur begonnen aan dit mooie affiche.

Willem II O.10 – Sparta Rotterdam O.10
Voor trainer Pjotr van der Marel en zijn Spartanen staat zaterdag de uitwedstrijd tegen Willem II op het programma. In Tilburg nemen de Spartanen het om 10:30 uur op tegen gastheer Willem II.

PV EHV/GIL – Sparta Rotterdam O.11
Net als de laatste uitwedstrijd van de formatie van trainer Wouter van Alphen vindt ook deze wedstrijd plaats in Brabant. Om 09:30 uur spelen de mannen van de O.11 uit bij PSV EHV/GIL.

Sparta Rotterdam O.12
Een vrij weekend voor de spelers van trainer Mitchel van Gastel.

Excelsior O.13 – Sparta Rotterdam O.13
Na de gewonnen topper tegen PSV speelt het team van trainer Dominique de Bodt deze week een uitwedstrijd. Om 11:15 uur is Excelsior de tegenstander in Kralingen.

Sparta Rotterdam O.14 – De Graafschap O.14
Na het bezoek aan Alkmaar zijn de spelers van trainer Ruben den Uil deze week weer te bewonderen op het RMC Jeugdcomplex. Om 12:00 uur ontvangen zij De Graafschap.

Sparta Rotterdam O.15 – Ajax O.15
De competitiewedstrijd tussen deze twee ploegen stond afgelopen dinsdag al op het programma. Dit weekend is het team van trainer Brian Groeneweg dus vrij. De Amsterdammers wonnen met 0-3 op het RMC Jeugdcomplex.

Sparta Rotterdam O.16
Trainer Tim Roest en zijn mannen zijn vrij dit weekend.

PEC Zwolle O.17 – Sparta Rotterdam O.17
Op bezoek in Zwolle nemen de Spartanen van trainer Paul Simonis het op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd in het MAC3Park Stadion staat om 15:15 uur op het programma.

Sparta Rotterdam O.19 – Willem II O.19
Sparta Rotterdam O.19 speelt op zaterdag tegen Willem II. Het team van trainer Dennis Krijgsman ontvangt de Tilburgers om 14:30 uur op Het Kasteel.

You may also like...