Centric Voorbeschouwingen zaterdag 2 juni en zondag 3 juni

Na een mooi seizoen voor de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam, is het competitievoetbal nu tot een einde gekomen. Niet getreurd, want het seizoen wordt nog afgesloten met een aantal jeugdtoernooien. Zo gaan zowel de O.15, als de O.13 op bezoek bij opleidingspartner Excelsior Maassluis. Daarnaast gaat de O.1o de grens over en komt de O.9 als enige thuis in actie op het RMC Jeugdcomplex. Scroll verder voor het volledige overzicht!

Sparta Rotterdam O.8: Internationaal O.8 toernooi Hoofddorp
De jongste Spartanen zijn dit weekend onder leiding van John van Kaam te gast in Hoofddorp. Daar doen zij mee aan een internationaal O.8 toernooi. Naast Nederlandse toppers als Sparta Rotterdam, Feyenoord en ADO Den Haag, is ook de Belgische top vertegenwoordigd met KRC Genk, KAA Gent en Club Brugge. Sparta neemt het op tegen KRC Genk, AFC IJburg en SC Fortuna Köln. s’ Middags worden de finales gespeeld. 

Sparta Rotterdam O.9 – Polish Soccer Skills U.9 
Jim Camphens komt met zijn O.9 als enige in actie op het RMC Jeugdcomplex. Zij krijgen bezoek uit Polen en nemen het op tegen de leeftijdgenoten van Polish Soccer Skills. Om 10:00 uur klinkt het eerste fluitsignaal.

Sparta Rotterdam O.10: PT Sports Junior-Cup
De O.10 reist onder leiding van Pjotr van der Marel af naar Duitsland om daar in Verl deel te nemen aan de PT Sports Junior-Cup. Op dit prestigieuze toernooi is de gehele Europese top vertegenwoordigd. Zo zijn er teams van Manchester City, Everton, AC Milan, Benfica, Bayern München, Olympique Marseille en Borussia Dortmund afgevaardigd. Op zaterdag beginnen de voorrondes en op zondag vindt de finale-dag plaats.

Sparta Rotterdam O.11: Internationaal O.11 toernooi Oldenzaal
De equipe van Wouter van Alphen gaat op bezoek in Oldenzaal. Daar doen zij mee aan het internationale O.11 toernooi. Naast de Nederlandse top, zijn er ook een groot aantal internationale grootheden zoals Everton, FC Kopenhagen, RSC Anderlecht, Bayer 04 Leverkusen en KAA Gent. Sparta zelf zit ingedeeld bij FC Twente, AZ Alkmaar, RSC Anderlecht, FC Köln, US Torcy Val Maubuée en FC Nordsjælland. Ook dit is een tweedaags toernooi waar op zaterdag de voorrondes gespeeld worden en op zondag de finales.

Sparta Rotterdam O.12: YourLease U12 Talent Tournament 
De O.12 van Mitchel van Gastel is één van de 16 deelnemers van het YourLease U12 Talent Tournament. Het toernooi dat georganiseerd wordt in Soest gaat op 2 juni van start en eindigt op 3 juni. Sparta Rotterdam wordt op nationaal niveau vergezeld door Ajax, PSV, Twente en AZ. Daarnaast melden onder andere RSC Anderlecht, Borussia Dortmund, Everton en Werder Bremen zich vanuit het buitenland.

Sparta Rotterdam O.13: Internationaal toernooi Excelsior Maassluis 
Dominique de Bodt blijft met zijn O.13 dichtbij huis. Zij zijn namelijk uitgenodigd op het thuistoernooi van opleidingspartner Excelsior Maassluis. Dit internationale jeugdtoernooi is wegens het 100-jarig bestaan in het leven geroepen. Naast Nederlandse profclubs als sc Heerenveen, ADO Den Haag en stadgenoot Excelsior, doet ook Deportivo La Coruña mee.

Sparta Rotterdam O.15: Internationaal toernooi Excelsior Maassluis 
Voor Brian Groeneweg en zijn O.15 wacht hetzelfde toernooi als dat van de O.13. Ook zij gaan op bezoek in Maassluis om deel te nemen aan het jubileumtoernooi van de opleidingspartner. Zij zullen dezelfde tegenstanders treffen als de O.13.

Sparta Rotterdam O.19: Esad Osmanovski Memorial Cup
De junioren van Dennis Krijgsman zijn uitgenodigd in Zeeland. Daar komen zij uit op de Esad Osmanovski Memorial Cup. Dit toernooi is opgedragen aan Esad Osmanovski, een speler van de organisator VV Breskens die op tragische wijze overleed. Op zaterdag nemen de Spangenaren het op tegen Rosenborg BK, sc Heerenveen en Celta de Vigo. Zondag wachten de finales.

 

You may also like...