Centric Voorbeschouwingen zaterdag 28 oktober

In de wekelijkse voorbeschouwing blikken we vooruit op het aankomende weekend. Verschillende teams van de Sparta Rotterdam Jeugdopleiding komen weer in actie. Hieronder kunt u een overzicht zien van de te spelen wedstrijden. U bent van harte welkom op het RMC Jeugdcomplex!

 

Sparta Rotterdam O.8 – VOC O.9
Op Het Kasteel ontvangen de mannen van trainer John van Kaam om 08:30 uur tegenstander VOC. Omdat zij het Team in de Spotlight zijn zal er extra aandacht uitgaan naar deze wedstrijd.

Ajax O.9 – Sparta Rotterdam O.9
Voor de vakantie namen de Spartanen onder leiding van trainer Jim Camphens het op tegen Feyenoord, dit weekend reizen zij af naar Amsterdam om het op te nemen tegen Ajax. Om 09:30 uur start de wedstrijd op complex De Toekomst.

Sparta Rotterdam O.10 – Willem II O.10
Onder leiding van trainer Pjotr van der Marel speelt Sparta Rotterdam O.10 een thuiswedstrijd op het RMC Jeugdcomplex. De tegenstander is om 10:00 uur Willem II.

Sparta Rotterdam O.11 – NAC O.11
Ook Sparta Rotterdam O.11 ontvangt een Brabantse ploeg. Op het eigen RMC Jeugdcomplex neemt trainer Wouter van Alphen het samen met zijn spelers om 09:00 uur op tegen NAC Breda.

Willem II O.12 – Sparta Rotterdam O.12
Net als collega Pjotr van der Marel neemt trainer Mitchel van Gastel het met zijn team op tegen Willem II. De Spartanen van Onder 12 reizen af naar Tilburg en spelen om 10:30 uur.

JVOZ O.13 – Sparta Rotterdam O.13
De equipe van trainer Dominique de Bodt mag dit weekend op bezoek bij opleidingspartner JVOZ. Om 11:15 uur spelen zij daar een uitwedstrijd.

Sparta Rotterdam O.14Willem II O.14
Ook Sparta Rotterdam O.14 neemt het op tegen de Tilburgers. Om 12:00 uur wordt er afgetrapt op het RMC Jeugdcomplex.

Sparta Rotterdam O.15 – FC Volendam O.15
Om 12:00 uur hervatten de spelers van trainer Brian Groeneweg de competitie op het RMC Jeugdcomplex. De tegenstander is dan FC Volendam.

Sparta Rotterdam O.16 – FC Volendam O.16
Sparta Rotterdam O.16 speelt dit weekend ook tegen FC Volendam,maar zij spelen slechts een helft. Deze helft moet nog ingehaald worden na de gestaakte wedstrijd van een aantal weken geleden.

Sparta Rotterdam O.17
Deze week staat er geen wedstrijd op het programma voor de mannen van trainer Paul Simonis, dus trainen zij om 10:30 uur op Het Kasteel.

 

You may also like...