Centric Voorbeschouwingen zaterdag 30 september

In de wekelijkse voorbeschouwing blikken we vooruit op het aankomende weekend. Verschillende teams van de Sparta Rotterdam Jeugdopleiding komen weer in actie. Hieronder kunt u een overzicht zien van de te spelen wedstrijden. U bent van harte welkom op het RMC Jeugdcomplex!


Sparta Rotterdam O.8 – Soccer Boys O.9
Onze jongste Spartanen ontvangen onder leiding van trainer John van Kaam het Bleiswijkse Soccer Boys. Om 08:30 uur wordt er afgetrapt op het RMC Jeugdcomplex.

Vitesse O.9 – Sparta Rotterdam O.9
Trainer Jim Camphens en zijn spelers mogen al vroeg uit de veren, want om 10:00 uur staat er een wedstrijd in Arnhem op het programma. Daar is Vitesse de gastheer.

FC Den Bosch O.10 – Sparta Rotterdam O.10
Ook Sparta Rotterdam O.10 speelt een uitwedstrijd, want zij gaan om 10:15 uur op bezoek bij FC Den Bosch.

Excelsior Rotterdam O.11 – Sparta Rotterdam O.11
Een echte stadsderby voor trainer Wouter van Alphen en zijn team, want om 13:15 uur trappen zij af bij Excelsior Rotterdam. Met de strijd om de stad in het vooruitzicht een mooie wedstrijd dus.

Sparta Rotterdam O.12 – NAC Breda O.12
Om 10:00 uur beginnen de Spartanen van trainer Mitchel van Gastel aan het duel met NAC Breda. De strijd met de Bredanaars wordt gestreden op het eigen RMC Jeugdcomplex.

Quick O.13 – Sparta Rotterdam O.13
Na de sterke competitiestart van Sparta Rotterdam O.13 spelen zij hun tweede wedstrijd van de competitie uit bij Quick. Aftrap is om 10:30 uur.

Sparta Rotterdam O.14 – Feyenoord O.14
Ook bij Sparta Rotterdam O.14 staat er meer dan de punten op het spel als zij Feyenoord ontvangen op het eigen RMC Jeugdcomplex. Vanaf 12:00 uur begint de kraker tussen deze twee grootmachten uit Rotterdam.

Sparta Rotterdam O.15 – FC Den Bosch O.15
Net als Sparta Rotterdam O.10 speelt de ploeg van trainer Brian Groeneweg tegen FC Den Bosch, maar mogen zij om 12:00 uur thuis aftrappen. De wedstrijd wordt gespeeld op het RMC Jeugdcomplex.

ADO Den Haag O.16 – Sparta Rotterdam O.16
Uit bij ADO Den Haag zullen trainer Tim Roest en zijn mannen erop gebrand zijn om te winnen, na het verlies van vorige week. Het gevecht om de drie punten begint om 12:30 uur.

ADO Den Haag O.17 – Sparta Rotterdam O.17
Trainer Paul Simonis en zijn elftal volgen de mannen van O.16 naar Den Haag, waar zij het om 15:00 uur ook opnemen tegen ADO.

Sparta Rotterdam O.19 – sc Heerenveen O.19
Sparta Rotterdam O.19 verruilt deze week het hoge Noorden voor Het Kasteel, maar ontvangt hier die andere club uit het Noorden:  sc Heerenveen. Aftrap is om 14:30 uur.

You may also like...