Centric Voorbeschouwingen zaterdag 9 december

In de wekelijkse voorbeschouwing blikken we vooruit op het aankomende weekend. Verschillende teams van de Sparta Rotterdam Jeugdopleiding komen weer in actie. Hieronder kunt u een overzicht zien van de te spelen wedstrijden. U bent van harte welkom op het RMC Jeugdcomplex!

 

 

Zestienhoven O.9 – Sparta Rotterdam O.8
Trainer John van Kaam hoopt op een vliegende start in de uitwedstrijd bij Zestienhoven. De uitwedstrijd staat gepland om 08:30 uur.

Sparta Rotterdam O.9 – ADO Den Haag O.9
De drukke ochtend op het RMC Jeugdcomplex begint onder andere met Sparta Rotterdam O.9. In eigen huis ontvangt het ADO Den Haag. De wedstrijd tegen de Hofstedelingen staat op het programma om 10:00 uur.

Sparta Rotterdam O.10 – PSV GIL O.10
Het team van trainer Pjotr van der Marel ontvangt in eigen huis PSV GIL. Om 10:00 uur begint de wedstrijd tegen de Brabanders.

Sparta Rotterdam O.11 – Willem II
Voor de mannen van de O.11 staat er een thuiswedstrijd op het programma. De nog steeds ongeslagen Spartanen nemen het op het RMC Jeugdcomplex om 10:00 uur op tegen Willem II uit Tilburg.

ADO Den Haag O.12 – Sparta Rotterdam O.12
Ook de spelers van Sparta Rotterdam O.12 treffen ADO Den Haag dit weekend. Om 12:30 uur nemen zij het op sportpark De Aftrap op tegen de Hagenezen.

Sparta Rotterdam O.13 – NAC O.13
Ook een Brabantse tegenstander voor Dominique de Bodt en zijn spelers. Om 12:00 uur is NAC de tegenstander op het RMC Jeugdcomplex.

Ajax O.14 – Sparta Rotterdam O.14
Een kraker voor trainer Ruben den Uil en zijn mannen. De formatie die al een tijdje in de winning mood zit, neemt het om 12:00 uur op sportpark De Toekomst op tegen Ajax.

sc Heerenveen O.15 – Sparta Rotterdam O.15
De spelers van trainer Brian Groeneweg zullen zaterdagochtend al vroeg op pad gaan, want zij spelen om 11:00 uur een uitwedstrijd in het hoge Noorden. Tegenstander is dan sc Heerenveen.

Sparta Rotterdam O.16 – Excelsior O.16
Om 12:00 uur nemen de Spartanen van de O.16 het op tegen Excelsior. Trainer Tim Roest en zijn mannen ontvangen de Kralingers op het RMC Jeugdcomplex.

Sparta Rotterdam O.17 – Feyenoord O.17
Een stadsderby voor Sparta Rotterdam O.17, wanneer het op Het Kasteel aantreedt tegen stadsgenoot Feyenoord. Deze wedstrijd wordt al op vrijdag gespeeld en begint om 17:30.

Feyenoord O.19 – Sparta Rotterdam O.19
Ook de mannen van de O.19 ontmoeten Feyenoord dit weekend. Op zaterdag reizen zij af naar Varkenoord, waar de confrontatie met de leeftijdsgenoten van Feyenoord op de planning staat. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

You may also like...