Sparta O.16 kampioen!

Sparta Rotterdam O.16 is afgelopen zaterdag na de 2-3 overwinning op PEC Zwolle O.16 kampioen geworden. De Spartanen van trainer Arie van der Padt kwamen al snel op een 2-0 achterstand. De Rotterdammers wisten zich voor rust te herpakken, en scoorden de aansluitingstreffer. Met een 2-1 ruststand werden de kleedkamers opgezocht.

De talenten van Sparta Rotterdam O.16 speelden na de rust een sterke tweede helft, waarin de Spartanen veel kansen creërden. De gelijkmaker kon dan ook niet lang meer uitblijven. Na de gelijkmaker gingen de Spartanen vol voor de overwinning, om zodoende het kampioenschap veilig te stellen. Uit de zoveelste aanval wisten de Rotterdammers de 2-3 op het scorebord te plaatsen. Vlak voor het eindsignaal kreeg de thuisclub PEC Zwolle nog een aantal grote kansen, maar tot opluchting van de Spartanen werd er niet meer gescoord.

Sparta Rotterdam O.16 is door de overwinning op PEC Zwolle niet meer in te halen door haar concurrenten, en bekroonde zich hierdoor afgelopen zaterdag tot kampioen. Spelers en staf, gefeliciteerd!

o16

You may also like...