VACATURE: chauffeur jeugdopleiding Sparta Rotterdam!

Sparta Rotterdam zoekt chauffeurs.
De jeugdopleiding van Sparta Rotterdam wil jeugdspelers optimale kansen bieden hun talenten te ontplooien. Voor onze jeugdspelers zijn we op zoek naar enkele chauffeurs die onze talentvolle spelers met een busje willen halen en brengen naar ons jeugdcomplex, en na de training terug willen brengen naar huis. Dit zal plaatsvinden op de trainingsdagen, te weten maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Functie eisen 
Je dient in bezit te zijn van een rijbewijs B gecombineerd met goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen. Daarnaast ben je organisatorisch vaardig en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met voetbal. Je bent tevens in staat een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te kunnen overleggen. Voor de functie is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar, inclusief een seizoenkaart voor de wedstrijden van het eerste elftal. Sparta Rotterdam stelt een 9-personen busje ter beschikking inclusief tankpas om de spelers te vervoeren.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan zo spoedig mogelijk per e-mail jouw brief met motivatie en CV  naar j.camphens@sparta-rotterdam.nl o.v.v. ‘chauffeur jeugdopleiding’.

You may also like...