Vacature: Fysiotherapie stagiair(e) Sparta Rotterdam Jeugdopleiding

De Jeugdopleiding van Sparta Rotterdam is een begrip binnen de voetbalwereld. Onze opleiding staat hoog aangeschreven bij het opleiden van profvoetballers.
Om dit in goede banen te leiden is de medische staf een belangrijk onderdeel. Wij zijn verantwoordelijk voor de gezondheid van de voetballers en alles daar om heen. De medische staf bestaat uit 3 fysiotherapeuten, 7 verzorgers, 3 krachttrainers, voedingsdeskundige, data-analisten en een arts. Wij zorgen er voor dat een kleine 200 jonge voetballers medisch ondersteund worden, elke dag weer.

Wij hebben plek voor 2 fysiotherapie studenten, die affiniteit hebben met het (top)voetbal. Als stagiair(e) moet je sterk in je schoenen staan, aangezien de mentaliteit van de voetballer nu eenmaal direct is. Je moet tegen een stootje kunnen. Daarnaast willen we iemand hebben die geen 8 tot 5 mentaliteit heeft. Kennis van anatomie en trainingsleer is een pre. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een initiatiefrijk persoon bent en dat je van aanpakken houdt. Goede communicatieve vaardigheden en alles uit jezelf halen zijn belangrijk onderdelen binnen onze staf.

De kerntaken zullen zijn:
– Diagnosticeren en revalideren van voetballers– Coördineren van de krachttrainingen
– Hersteltraining geven op het voetbalveld
– Eventueel wedstrijden als verzorger begeleiden

De ideale kandidaat
Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot empathisch vermogen
Beschikt over basiskennis anatomie en trainingsleer
Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Is in staat om goed samen te werken met verschillende individuen. Accepteert en waardeert de verschillende achtergronden en culturen van mensen Gaat een uitdaging niet uit de weg

Wij bieden
– Een seizoenskaart van Sparta Rotterdam
– De mogelijkheid om te werken in een jong, ambitieus en gemotiveerd team bij een BVO
– Een kledingpakket

Interesse?
Wil jij deel uitmaken van Sparta Rotterdam? Mail dan een motivatiebrief en uw cv naar de medisch coördinator/fysiotherapeut van de jeugdopleiding Sparta Rotterdam b.devisser@sparta-rotterdam.nl, t.a.v. Ben de Visser

Stageperiode
Wij zoeken een stagiair(e)voor de periode augustus t/m december
Wij zoeken een stagiair(e) voor de periode januari t/m mei

You may also like...