Wedstrijdverslagen 13 mei

Vandaag maar was het rustig bij onze opleiding. Maar een paar wedstrijden werden er gespeeld.

PSV O10 – Sparta Rotterdam O.10
De talenten van Pjotr van der Marel wonnen vandaag overtuigend van PSV. “Erg tevreden over het snel klein maken, en het moment van drukgeven”. Op het prachtige veld op de Herdgang was het “oude” team oppermachtig en kreeg zelfs geen tegendoelpunt te verwerken. De “jonge” ploeg toonde veel veerkracht door twee keer terug te komen van een achterstand. Eindstand 5-21

Sparta Rotterdam O.11 – ADO Den Haag O.11
Sparta Rotterdam O.11 mocht vanmorgen aanreden tegen Ado den Haag 0.11 voor de competitie.
‘Mooie acties gezien en vooral genoten van de cohesie binnen dit team. We begonnen onwennig aan de bal en moesten even herkennen hoe Ado den Haag wilde verdedigen. Na een minuut of 10 creëerde we gemakkelijker de overtal situatie en ging ons tempo aan de bal omhoog. De spelers hebben de competitie mooi afgesloten en ben vooral trots op mijn spelers hoe ze vandaag met alles om zijn gegaan!
‘Aldus trainer Dominique de Bodt’.

Sparta Rotterdam O.11 won de Twingames met 6-5 in potjes. In doelpunten werd het 12-5 voor de Spartanen.

PSV O.13 – Sparta Rotterdam O.13
De O.13 speelde vandaag op Herdgang tegen de leeftijdgenoten van PSV. “Na een geweldige start, scoorde Remy van der Voorn een fantastisch goal, na een prima aanval over verschillende schijven”, gaf coach Groeneweg aan na de wedstrijd.
PSV dwong daarna aan, kreeg een kans die goed gepakt werd.
Een kwartier voor tijd scoorde PSV de gelijkmaker. PSV zocht de naar de 2-1,  tot kansen kwam het niet. Aan de andere kant hadden de Spartanen de wedstrijd in het slot kunnen gooien, maar dit lukte helaas niet meer. Eindstand 1-1

Ajax O.15 – Sparta Rotterdam O.15
Na een zeer matige eerste helft, waarbij de O.15 met een 4-1 de rust in gingen, draaiden de Spartanen van coach Tim Roest de wedstrijd om.
Gretig uit de kleedkamer gekomen, maakte de O.15 binnen kwartier de gelijkmaker!
Daarna golfde het spel op en neer, waarbij Ajax uiteindelijk aan het langste eind trok. Eindstand 7-5

Fc Twente – Sparta Rotterdam O.17
De O.17 kon na 15 minuten spelen weer de kleedkamer in. De scheidsrechter was niet fit genoeg om de wedstrijd uit te fluiten.

Sparta Rotterdam O.19 – PSV O.19
De O.19 olv Frank van Kempen verloor vandaag met 0-2 van de Eindhovenaren.

You may also like...