Wedstrijdverslagen zaterdag 23 september

Vandaag werden er op het RMC Jeugdcomplex teamfoto’s gemaakt van de thuisspelende teams, ontvingen Sparta Rotterdam O.16 & O.17 beiden AZ, en was ADO voor drie teams de tegenstander.

 

Zoetermeer JO8-1 – Sparta Rotterdam O.8
Het team van trainer John van Kaam speelde vandaag uit bij Zoetermeer, en ondanks dat het team met 7-6 verloor zag de trainer voldoende positieve punten. “Ik heb met momenten echt genoten van het team. V0etballend waren we vele malen beter, we lieten zien er alles aan te doen om te willen winnen en zo snel mogelijk de bal te willen veroveren.”

Sparta Rotterdam O.9 – ADO Den Haag JO9-1
De eerste competitiewedstrijd voor trainer Jim Camphens en zijn ploeg leverde direct drie punten op. Hij was niet alleen tevreden met de uitslag, ook het enthousiasme en de vele mooie combinaties lieten hem genieten van zijn Spartanen.

Sparta Rotterdam O.10 – PSV GIL O.10
Voor Sparta Rotterdam O.10 werd het een zware ochtend. Op het eigen RMC Jeugdcomplex werd er maar liefst met 9-34 verloren, wat vooral kwam door de fysiek sterkere Eindhovenaren en het verschil in individuele klasse.

Sparta Rotterdam O.11 – FC Den Bosch O.11
De Spartanen van trainer Wouter van Alphen wonnen thuis met 19-4 van FC Den Bosch. De overwinning werd binnengehaald met vroeg druk zetten en snel de bal heroveren. Toch was de trainer niet helemaal tevreden. “Wanner we binnen aanvallen de bal sneller laten rondgaan, kunnen we gewoon veel meer scoren.” aldus Wouter van Alphen. De Spartanen hadden sowieso een leuke ochtend, want nadat zij als eerste op de teamfoto moesten, zijn ze met de staf, spelers en ouders gaan ontbijten in de kantine, wat een gezellig tafereel opleverde.

PSV EHV O.12 –  Sparta Rotterdam O.12
Helaas won de equipe van trainer Mitchel van Gastel niet dit weekend. Er werd met 7-4 verloren bij het regioteam van PSV.

Sparta Rotterdam O.13 – Spartaan ’20 O.13
Voor de eerste wedstrijd in de competitie stond een wedstrijd tegen de opleidingspartner Spartaan ’20 op het programma. Deze wedstrijd was direct al bijzonder, want voor het eerst mochten de spelers van trainer Dominique de Bodt op Het Kasteel spelen. De mooie goals, waaronder een omhaal, zorgde ervoor dat de trainer dik tevreden was. “Ik ben tevreden over de stapjes in de ontwikkeling die de jongens zowel samen als individueel maken de laatste weken.” zo meldde hij.

ADO Den Haag O.14 – Sparta Rotterdam O.14
Trainer Ruben den Uil en zijn team was een van de drie ploegen die het vandaag opnam tegen ADO Den Haag. Net als Sparta Rotterdam O.9 zegevierde de Rotterdammers, zij wonnen met 1-2 op het complex van de Hagenaars.

ADO Den Haag O.15 – Sparta Rotterdam O.15
Sparta Rotterdam O.15 heeft met een punt genoegen moeten nemen na de uitwedstrijd bij ADO Den Haag. Ondanks het niet afmaken van de kansen was trainer Brian Groenewegen wel tevreden over hoe zijn ploeg de wedstrijd aanpakte, nadat ze een moeilijke openingsfase beleefden. “Nadat we grip kregen op de wedstrijd hebben we in de rust het een en ander besproken. We zijn vandaag goed hersteld van het mindere begin en we hebben als team het spelbeeld kunnen draaien.”

Sparta Rotterdam O.16 – AZ Alkmaar O.16
Sparta Rotterdam O.16 verloor in eigen huis met 2-4 van de bezoekers uit Alkmaar. Een achterstand werd nog weggewerkt, maar helaas kwamen de gasten daarna nog tweemaal tot scoren.

Sparta Rotterdam O.17 – AZ Alkmaar O.17
Op veld 1 duelleerde de ploeg van trainer Paul Simonis ook met AZ. Na een wat moeizame eerste helft kwamen de Spartanen in de tweede helft terug tot 1-1, wat ook direct de eindstand betekende.

FC Groningen O19.1 – Sparta Rotterdam O.19
Ondanks de lange reistijd hebben de mannen van trainer Dennis Krijgsman een uitstekend resultaat behaald op bezoek bij FC Groningen. Het werd maar liefst 0-3 voor Sparta Rotterdam O.19, en daarmee herstellen zij zich prima van het verlies van vorige week.

You may also like...