Wedstrijdverslagen zaterdag 27 mei

Goedenavond, hieronder de wedstrijdverslagen van deze zaterdag. Veel toernooien, een aantal wedstrijden slechts.

Sparta Rotterdam O8
De Spartanen van coach John van Kaam hadden twee toernooien dit weekend. Vrijdag speelde de O8 het toernooi bij Fortuna Wormerveer, vandaag het CKC Toernooi.

Hieronder de uitslagen van gisteren.
Sparta Rotterdam – Rotweiss Ahlen : 3-0
STVV – Sparta Rotterdam : 2-2
1ste FC Kohln – Sparta Rotterdam : 2-0
Sporting Krommenie – Sparta Rotterdam:1-0
Roda23 – Sparta Rotterdam 2-0
Sparta Rotterdam – DSS : 2-1
Volendam – Sparta Rotterdam :1-2
Sparta Rotterdam – Wormerveer : 3-0
De rijp – Sparta Rotterdam : 0-5
Sparta Rotterdam – Volendam : 0-1

Vandaag kwamen onze jongste pupillen in actie op het CKC Toernooi. Na een kleine poulefase (winst op CKC, RBC en Volendam) was er meteen de finale voor de O8. Hier wist het te winnen van Katwijk O9! Tevens werd Karan Paragh speler van het toernooi. Een prachtige dag voor de talenten!

Sparta Rotterdam O8

Sparta Rotterdam O10
De talenten van de O10 waren donderdag en vrijdag actief op het Joer Toernooi bij Halsteren. “Na een zeer moeizame poulefase, waarin we het net niet konden vinden, werden we 3e in de poule”, aldus coach Tom Hesselink. (Mechelen en St Pauli eindigden boven onze Spartanen) Op de tweede dag was het eigenlijk het zelfde voor de mannen van Tom Hesselink. Uiteindelijk is de O10 16e geworden.

Zaterdag speelde de andere O10 het Reiger Boys toernooi. Een toernooi met 40 ploegen uit binnen en buitenland, waarbij er tegen O11 teams gestreden moest worden. “Die strijd was er vanaf het begin tot het eind”, vertelde coach Pjotr van der Marel na afloop. De O10 is 5e geworden op dit toernooi in Heerhugowaard.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sparta Rotterdam O10

Sparta Rotterdam O11
De O11 is vandaag en morgen actief op het Jorrit Hendrix Toernooi. Hieronder de uitslagen
Sparta R. – KAA Gent 3-0
Sparta R. – VVV Venlo 5-0
Sparta R. – West Ham United 4-0
Sparta R. – Roda JC 5-0

De O11 is 1e in de poule geworden. Morgen nog een poulewedstrijd en dan de halve finale tegen Fc Porto, Club Brugge of Derby County.

Sparta Rotterdam O12
De O12 van Mitchel van Gastel was vandaag actief op het Boerebach Toernooi. Na winst op Nieuwenhoorn en gelijkspel tegen Fc Twente werd er verloren van ADO en NAC. In de kruisfinales werd er verloren van Volendam. Uiteindelijke winst op stadsgenoot Excelsior bepaalde de eindrangschikking: een 13e plaats.
“Ik ben zeer trots op onze mannen, we hebben met deze groep alles eruit gehaald wat er in zat”, aldus van Gastel.

Sparta Rotterdam O13
Onze O13 is dit weekend actief op het IVO Top D toernooi. Hieronder de uitslagen:

Sparta Rotterdam – Fulham fc 3-0
Sparta Rotterdam – Afc Ajax 1-0
Sparta Rotterdam – F.Dusseldorf 2-0
Sparta Rotterdam – Velden o.14 2-1

Morgen nog 1 poule wedstrijd tegen Westham United, op dit moment staan de Spartanen eerste in de poule.

Sparta Rotterdam O15
De O15 is vandaag en morgen actief op het toernooi van RKMSV.  Hieronder de uitslagen van de vandaag gespeelde wedstrijden.
Rangers FC – Sparta R’dam 1-0
Sparta R’dam – FC Kopenhagen 1-1
P&M United – Sparta R’dam 0-3
Sparta R’dam – FC Antwerp 7-1

Morgen nog een poulewedstrijd tegen FC Twente, daarna de kruisfinales

Sparta Rotterdam O16 – Ajax O16
Sparta Rotterdam verloor vandaag met 0-7 van Amsterdammers.

SC Heerenveen O17 – Sparta Rotterdam O17
O17 speelde vandaag zijn laatste competitie wedstrijd in het Abe Lenstra stadion tegen Heerenveen O17. De inzet was de 3de plaats in de eindstand. De wedstrijd was extra bijzonder omdat scheidsrechter Kees van Uffelen na 30 jaar afscheid nam.

Onder tropische omstandigheden werd er afgetrapt. De omstandigheden hadden duidelijk invloed op het spel. Het tempo lag gedurende de hele wedstrijd laag. Sparta beperkte zich in een aangepaste opstelling tot verdedigen en de tegenstander op eigen helft opvangen. Heerenveen had hierdoor veel balbezit maar kwam niet tot kansen. De beste kansen waren voor Sparta. In de 20ste minuut werd na een snelle omschakeling een overtreding op Elayis bestraft met een strafschop. Jason Noslin schoot deze binnen en zette Sparta op voorsprong. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft was niet veel anders dan de eerste. Heerenveen had veel balbezit, maar creëerde geen kansen. Vanuit de omschakeling was Sparta gevaarlijker en had meer doelpunten kunnen en misschien ook moeten maken. Zonder in de problemen te komen werd het seizoen afgesloten met een 0-1 overwinning en een goede 3de plaatst.

Het was vandaag zeker geen hoogstaande wedstrijd aan Sparta zijde. Ondanks dat Heerenveen op basis van het balbezit misschien meer verdiende, was Sparta wel de terechte winnaar.

Sparta Rotterdam O19 – Fc Utrecht O19
De Spartanen van Frank van Kempen speelden vandaag op het Kasteel tegen de Utrechtenaren. Door een snelle treffer kwam de 1-0 op het scorebord te staan. Dit was tevens de eindstand

You may also like...