Wedstrijdverslagen zaterdag 3 september & zondag 4 september

In een weekend waarin het noodweer de boventoon voerde en er een aantal wedstrijden geen doorgang konden vinden, werden er toch nog een paar interessante duels gespeeld.

 

Sparta Rotterdam O.8 – VVOR JO9-1
In de thuiswedstrijd tegen VVOR bleek de uitploeg helaas met 4-12 te sterk voor het team van trainer John van Kaam.

ADO Den Haag O.9 – Sparta Rotterdam O.9
Bij ADO Den Haag O.9 werd er met 12-17 gewonnen, maar dit is een totaalscore. De twingames leverde voor Sparta Rotterdam A een 1-10 zege op, Sparta Rotterdam B verloor met 11-7. Op zondag speelde trainer Jim Camphens en zijn team op een toernooi bij vv Zwanenburg. Na overwinningen op Excelsior Rotterdam, UFA en een verliespartij tegen KV Mechelen werd de 3e plek binnengehaald middels een overwinning op wederom Excelsior Rotterdam

Sparta Rotterdam O.10
Sparta Rotterdam O.10 was op zondag actief op een toernooi bij vv Zwanenburg. Op weg naar een eventuele prijs werd er flink gewonnen van UVA (7-2) en Willem II (8-1). Van PSV werd helaas verloren en in de halve finale bleek Ajax een maatje te groot, ondanks de getoonde vechtlust. In de strijd om de 3e plek werd Excelsior Rotterdam verslagen na penalties.

Sparta Rotterdam O.11
Op het eigen RMC Jeugdcomplex speelde de ploeg van trainer Wouter van Alphen een oefentoernooi. Een verslag hiervan is te lezen op de website.

Sparta Rotterdam O.12
Op het eigen RMC Jeugdcomplex speelde trainer Mitchel van Gastel en zijn Spartanen een oefentoernooi. Op de website staat een verslag van het toernooi.

Sparta Rotterdam O.13
Deze wedstrijd is vanwege het slechte weer afgelast.

Sparta Rotterdam O.14
Sparta Rotterdam O.14 heeft een kickboksclinic gevolgd bij Team Bonte in Delft, een verslag is te lezen via Facebook.

Vitesse JO15-1 –  Sparta Rotterdam O.15
De competitiestart bij Vitesse uit leverde helaas geen punten op voor Sparta Rotterdam O.15. Het team van trainer Brian Groeneweg verloor met 3-1 bij de Arnhemmers.

Sparta Rotterdam O.16 – FC Volendam JO16-1
Deze wedstrijd is vanwege het slechte weer in de rust bij een 1-1 stand gestaakt.

Alphense Boys O.17 – Sparta Rotterdam O.17
Deze wedstrijd is vanwege het slechte weer afgelast.

NEC/FC Oss JO19-1 – Sparta Rotterdam O.19
Ook de Spartanen van trainer Dennis Krijgsman zijn de competitie niet lekker begonnen. Uit bij NEC/FC Oss werd het maar liefst 5-1 voor de thuisploeg.

 

You may also like...