Wedstrijdverslagen zaterdag 30 september

Vandaag wonnen de meeste teams hun wedstrijd, waarbij vooral ADO Den Haag en de clubs uit Brabant het lastig hadden met onze Spartanen!

Sparta Rotterdam O.8 – Soccer Boys O.9
Trainer John van Kaam verloor met zijn team met 6-7 van Soccer Boys, en had verschillende gedachten over het resulaat. “We hebben drie goals gescoord middels onze doelstelling (het druk zetten als team na de inspeelpass van de keeper), maar helaas kregen we veel goals tegen door schoten van afstand en kleine foutjes in de opbouw.”

Vitesse O.9 – Sparta Rotterdam O.9
Op trainingscomplex Papendal in Arnhem werd het maar liefst 20-20, waarbij de eerste twee rondes duidelijk voor Sparta Rotterdam waren, maar de laatste twee rondes voor Vitesse. Trainer Jim Camphens was desondanks toch tevreden over wat zijn ploeg liet zien. “We begonnen vandaag erg sterk en gaven goed druk op Vitesse, waardoor we snel in balbezit kwamen. Aan de bal probeerden we op zoek te gaan naar de 2-tegen-1 situatie, maar helaas konden we dit in de derde ronde niet meer vasthouden.”

FC Den Bosch O.10 – Sparta Rotterdam O.10
De Spartanen van trainer Pjotr van der Marel namenhet op tegen FC Den Bosch en bij hen stond het verdedigen centraal. De gemaakte keuzes waren hier belangrijk, en na een moeizame start tegen een fysiek sterke ploeg liepen de Spartanen in het derde en vierde blokje uit.

Excelsior Rotterdam O.11 – Sparta Rotterdam O.11
In de stadsderby tegen Excelsior Rotterdam zegevierden de mannen van trainer Wouter van Alphen. De uitwedstrijd leverde een 9-22 zege op voor de Spartanen.

Sparta Rotterdam O.12 – NAC Breda O.12
Het Sparta Rotterdam O.12 van trainer Mitchel van Gastel heeft met groot verschil gewonnen van NAC Breda. Het werd maar liefst 30-3, en dus kon de trainer niet anders dan enorm tevreden zijn. Hij zei vooral genoten te hebben van het feit dat zijn ploeg tot de laatste seconden de bereidheid had om druk te geven op de tegenstander.

Quick O.13 – Sparta Rotterdam O.13
De equipe van trainer Dominique de Bodt liet zich vandaag in alle opzichten goed zien. Op bezoek bij Quick werd er met 0-6 gewonnen, en dat stemde de trainer tevreden. “De gehele wedstrijd waren we dominant, zowel aan de bal als zonder de bal. De uitslag had zelfs groter moeten zijn, want we lieten het vandaag echt na om de kansen af te maken. De veldbezetting was uitstekend, en we kunnen zeker voortbouwen op deze wedstrijd.” aldus de trainer.

Sparta Rotterdam O.14 – Feyenoord O.14
Thuis tegen Feyenoord had Sparta Rotterdam O.14 het bijzonder lastig. De Spartanen verloren met 1-6 en daar viel helaas niks op af te dingen. De ploeg van trainer Ruben den Uil maakte het vooral zichzelf lastig door verkeerde keuzes te maken op de verkeerde momenten.

Sparta Rotterdam O.15 – FC Den Bosch O.15
In een spannend duel heeft het team van trainer Brian Groeneweg haar karakter getoond. Na een 1-0 voorsprong stond het bij de rust ineens met 1-2 achter en dat zat de ploeg niet lekker. In de tweede helft namen de Spartanen langzaam de overhand, maar gescoord werd er niet Uiteindelijk kreeg het team loon naar werken en scoorde het in de laatste 10 minuten drie keer. Na de gelijkmaker gingen de remmen los bij de O.15 en stoomde ze door naar een 4-2 overwinning. Zoals trainer Brian Groeneweg het verwoordde, “een zeer verdiende overwinning die uiteindelijk tot stand komt op karakter!”

ADO Den Haag O.16 – Sparta Rotterdam O.16
In Den Haag heeft Sparta Rotterdam een knappe 3-4 zege geboekt tegen gastheer ADO.

ADO Den Haag O.17 – Sparta Rotterdam O.17
In navolging van de O.16 verging het Paul Simons en zijn spelers wat makkelijker. Na een benauwde 1e minuut, waarin de Spartaanse keeper een zeer fraaie redding verichtte, is het Sparta dat de boventoon voert. Ondanks de goede kansen is de afronding nog wat slordig, maar na rust belonen de bezoekers zichzelf met twee fantastische goals uit de omschakeling en een standaard situatie.

Sparta Rotterdam O.19 – sc Heerenveen O.19
Op Het Kasteel werd in een week tijd de tweede ploeg uit het noorden verslagen. Het team van trainer Dennis Krijgsman won met dezelfde cijfers als vorige week; het werd 3-0 voor de Spartanen.

You may also like...