Zondag 3 juni 2018: Sparta Rotterdam Meidenvoetbal Clinic

Sparta Rotterdam organiseert een activiteit voor speelsters in de leeftijd vanaf 7 jaar. Wil je trainen als een echte Sparta Rotterdam speler onder leiding van Sparta Rotterdam trainers? Je ervaart hoe het is om jeugdspeelster van Sparta te zijn tijdens deze gave meidenvoetbalclinic in het stadion van Sparta Rotterdam.

Leer meer over aanvallen, verdedigen en omschakelen tijdens allerlei uitdagende voetbalvormen onder leiding van gedreven trainers van de jeugdopleiding Sparta Rotterdam die ook dagelijks op het veld staan met de talenten. Alle trainingsvormen zijn aangepast op leeftijd en niveau. Ook voor de keepers is dit een leerzame dag.

 Doe mee en train op het veld waar ook de spelers van het eerste elftal, O17 en O19 spelen/trainen en natuurlijk ook de speelsters van Sparta/JVOZ.

WOW. Hoe cool is dat. Als je aankomt door de spelerstunnel het veld op, waar ook de spelers van Sparta Rotterdam het veld op gaan.

Tijdens deze meidenvoetbalclinic in de ochtend kunnen alle fanatieke voetbalsters in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar zich opgeven, ongeacht welk niveau. Daarna zijn de oudere speelsters vanaf 12 jaar aan de beurt voor een sportieve clinic.

Het belooft een mooie dag te worden op Het Kasteel onder leiding van Sparta Rotterdam en JVOZ trainers, boordevol voetbalplezier en aandacht voor individuele ontwikkeling.

Wanneer: zondag 3 juni 2018
Tijd: vanaf 09:30 uur
Wie: speelsters van 7 t/m 18 (aanvang en groepen obs leeftijdsafhankelijk van aantal aanmeldingen)
Waar: Sparta stadion “Het Kasteel”
Kosten: € 29,50 (incl persoonlijke actiefoto, drinken & diploma) OF €50,- (incl Robey voetbalshirt met Sparta logo,persoonlijke actiefoto, drinken & diploma)

Schrijf je hieronder in!
(mocht je een tweede speelster aanmelden, vul dan de naam en gegevens in bij “opmerkingen”)

You may also like...